Geräte und Zubehör
Oksekød gullash suppe
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portioner
Zutaten
-
fed hvidløg1
-
løg kvarte200 g
-
olivenolie40 g
-
oksekød tern (2 cm)500 g
-
tomatpure30 g
-
tomat tern3
-
1 tsk med top kødfondoksebouillonterning (til 0,5 l) smuldret1
-
vand760 g
-
merian, frisk1 spsk
-
sød paprika2 spsk
-
paprika1 tsk
-
kommenfrø½ tsk
-
laurbærblad, tørret1
-
tabasco til smag
-
havsalt1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
hvedemel30 g
-
rød peberfrugt skiver (1 cm)200 g
-
grøn peberfrugt skiver (1 cm)200 g
-
brød med sprød skorpe til servering
-
oregano, frisk (optional) til pynt
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
32 g
Kalorien
2067 kJ /
493 kcal
Fett
23 g
Ballaststoff
9 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hverdagsretter
9 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Gulerods- og sellerisuppe
45 Min
Misosuppe med tofu
Keine Bewertungen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Keine Bewertungen
Vietnamesisk pho
Keine Bewertungen
Miso kyllinge suppe
Keine Bewertungen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Vichyssoise med pasta
35 Min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Keine Bewertungen
Aubergine cream soup
Keine Bewertungen
Kyllingelaksa
30 Min