Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 15 crevete crude, mari, decorticate
- 3 căței de usturoi
- 85 g ulei de măsline extravirgin
- 800 g apă
- 170 g ceapă roșie, sferturi
- 300 g calmar întreg, tăiat inele (1 cm)
- 60 g vin alb
- 1 linguriță boia afumată
- 1 linguriță pătrunjel uscat
- 1 priză fire de șofran
- 250 g orez Arborio
- 1 linguriță sare
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 558 kJ / 133 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Kohlenhydrate
- 14 g
- Fett
- 5.8 g
- Ballaststoff
- 0 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Midii în sos picant de roșii
45 Min
Midii în sos de vin alb și smântână
45 Min
Orez mediteranean, cu fructe de mare și chorizo
1h 5min
Tocăniță de iepure
1 Std.
Chifteluțe de somon umplute cu brânză
Keine Bewertungen
Ananas în sirop de chilli, gătit lent, cu streusel de cocos
3h 40min
Sos Bordelaise
55min
Midii în stil provensal
35 Min
Sparanghel sous-vide
Keine Bewertungen
Tartă Tatin
1 Std.
Sparanghel, orez cu parmezan și sos zabaglione cu lămâie
1 Std.
Sos béchamel
15min