Geräte und Zubehör
Edna's lemon curd tea cakes
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
Lemon curd
-
lemon juice60 g
-
unsalted butter60 g
-
white sugar100 g
-
egg1
-
sea salt1 pinch
Cake
-
oil spray to grease
-
self-raising flour150 g
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
fresh lemon thyme leaves only, plus extra to serve (optional)1 sprig
-
white sugar100 g
-
egg1
-
whipped cream to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
245.6 mg
Protein
5.6 g
Kalorien
1854.7 kJ /
441.6 kcal
Fett
20.4 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
14.9 g
Kohlenhydrate
52.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Steamed orange and pomegranate sponge
1 Std. 35 Min
Thirty second whole orange cake
1 Std. 15 Min
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Lemon meringue tarts
25 Std. 30 Min
Caramel macadamia slice
45 Min
Cheese and bacon scones
35 Min
Melting moments with passionfruit cream
45 Min
Red and green Christmas shortbread
2 Std. 20 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min
Better banana cake
45 Min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min