Geräte und Zubehör
Badem ve Yaban Mersinli Muffinler
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
12 porsiyon
Zutaten
-
soyulmuş badem260 g
-
Hindistan cevizi unu30 g
-
glütensiz kabartma tozu2 tk
-
tuz1 tutam
-
yumurta3
-
pudra şekeri60 g
-
süt herhangi bir çeşit120 g
-
zeytinyağı50 g
-
vanilya özü, doğal (optional)1 ½ tk
-
yaban mersini, dondurulmuş125 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
93 mg
Protein
7.1 g
Kalorien
884.9 kJ /
210.7 kcal
Fett
18.1 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
2.1 g
Kohlenhydrate
4.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glütensiz lezzetler
35 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Pancar Carpaccio
20 Min
Protein Tozlu Frambuazlı Cheesecake
3 Std. 30 Min
Kayısılı Damla Çikolatalı Muffin
40 Min
Taze Soğanlı Köfte, Havuçlu Patates Püresi ve Bademli Brokoli
50 Min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 Min
Kavanozda Cheesecake
4 Std.
Glütensiz Şekersiz Vejetaryen Kek
3 Std.
Pufidik Glütensiz Ekmek
1 Std. 15 Min
Glütensiz Çikolatalı Kek
1 Std. 15 Min
Pesto Sos
15 Min
Damla Çikolatalı Muffin
1 Std.
Bol Çikolatalı Muffin
50 Min