Geräte und Zubehör
Badem ve Yaban Mersinli Muffinler
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
12 porsiyon
Zutaten
-
soyulmuş badem260 g
-
Hindistan cevizi unu30 g
-
glütensiz kabartma tozu2 tk
-
tuz1 tutam
-
yumurta3
-
pudra şekeri60 g
-
süt herhangi bir çeşit120 g
-
zeytinyağı50 g
-
vanilya özü, doğal (optional)1 ½ tk
-
yaban mersini, dondurulmuş125 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
93 mg
Protein
7.1 g
Kalorien
884.9 kJ /
210.7 kcal
Fett
18.1 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
2.1 g
Kohlenhydrate
4.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glütensiz lezzetler
35 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Yulaflı Sebze Köftesi (Bebek Yemeği)
50 Min
Muzlu Elmalı Yulaflı Kek
45 Min
Mangolu Hindistan Cevizli Yoğurt
10 Min
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
40 Min
Elma, Badem ve Yulaflı Porridge
24 Std. 10 Min
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1 Std. 15 Min
Hurmalı Yulaflı Muhallebi
3 Std. 25 Min
Yaban Mersini ve Zencefilli Kahvaltılık Smoothie
10 Min
Ananaslı Smoothie Kasesi
15 Min
Zencefil ve Misket Limonlu Vişneli Kek
1 Std. 30 Min
Bitter Çikolata ve Fındıklı Kek
1 Std. 30 Min
Yulaflı Tereyağlı Kurabiye
50 Min