
Geräte und Zubehör
Pește gras sous-vide
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 porții
Zutaten
-
fileuri de pește, cu sau fără piele gras (ex. somon) (150 g fiecare, 3 cm grosime)4
-
apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)1450 g
-
zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă30 g
Nährwerte pro 1 porție
Kalorien
303 kcal /
1268 kJ
Protein
30 g
Fett
21 g
Kohlenhydrate
0 g
Ballaststoff
0 g
Gesättigte Fettsäuren
4 g
Natrium
90 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Sous-vide - Rețete de bază
15 Rezepte
International
International