Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 cotlete de porc, cu os, (350 g fiecare, 3,5 cm grosime)
- 1400 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
oder 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 2181 kJ / 521 kcal
- Protein
- 77 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 23 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 11 g
- Ballaststoff
- 0 g
- Natrium
- 228 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Vulcan de ciocolată
2h
Piept de pui sous-vide
Keine Bewertungen
Mușchiuleț de porc umplut și Piure de cartofi și țelină
55min
Orez mediteranean, cu fructe de mare și chorizo
1h 5min
Supă de dovlecei; Pește gătit la aburi și cartofi cu sos de lămâie
Keine Bewertungen
Escalop de vițel cu reducție de căpșune
Keine Bewertungen
Sos Bordelaise
55min
Pulpe de pui sous-vide
1h 35min
Medalioane de vițel sous-vide
Keine Bewertungen
Antricot de vită sous-vide
2h 45min
Panna cotta
6h 15min
Carne de porc în sos de piper verde și coniac
50min