![Obraji de porc sous-vide Obraji de porc sous-vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7a1d527e-6208-4498-ac6f-556fa1cfaf06/Derivates/35a8b563-b9da-45c3-b867-8a4f7c6eb418.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 8 obraji de porc (80-100 g fiecare)
- 1500 - 1600 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
oder 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1751 kJ / 418 kcal
- Protein
- 31 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 33 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 14 g
- Ballaststoff
- 0 g
- Natrium
- 133 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pizza cu făină de alac, nectarine și șuncă, cu glazură de oțet balsamic
Keine Bewertungen
Cocktail tropical cu rom și fructul pasiunii
Keine Bewertungen
Cocktail cu merișoare și grapefruit
Keine Bewertungen
Kiwi Sour
Keine Bewertungen
Căpșune sous-vide cu mousse de ciocolată albă și brânză
Keine Bewertungen
Piñarita
5 Min
Slushie răcoritor cu hibiscus și lămâie
Keine Bewertungen
Ravioli negre cu biban de mare
Keine Bewertungen
Tocană de chorizo și calmar cu fasole, gătită lent
5 godz. 30 min
Sos de ciocolată (sirop)
20min
Antricot de vită sous-vide
2 godz. 45 min
Carne de vită și ciuperci, cu salată de conopidă
45 Min