Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 bucăți piept de rață dezosat, cu piele (250-300 g fiecare, 2,5-3 cm grosime)
- 1200 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
oder 1 linguriță rasă vitamina C
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 2613 kJ / 624 kcal
- Protein
- 49 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 46 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 12 g
- Ballaststoff
- 0 g
- Natrium
- 110 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Somon cu sos de mango, fasole verde și morcovi
1sa
Chutney de merișoare cu rozmarin
45 dk
Fasole verde sous-vide
1h 20min
Piept de pui sous-vide
Keine Bewertungen
Spată de porc sous-vide
Keine Bewertungen
Medalioane de vițel sous-vide
Keine Bewertungen
Cotlet de porc sous-vide
2h
Pui în sos de piersici
40 dk
Tocană de vită gătită lent cu bere neagră și Piure irlandez
5 Std. 5 Min
Antricot de vită sous-vide
2 Std. 45 Min
Sos de vanilie (crème anglaise)
10 Min
Chifteluțe în sos de roșii, gătite lent
3h 40min