Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 pulpe superioare de pui, cu piele și os, (180 g fiecare, 3 cm grosime)
- 1400 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
oder 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1020 kJ / 244 kcal
- Protein
- 23 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 17 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6 g
- Ballaststoff
- 0 g
- Natrium
- 119 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pui umplut de Crăciun (Mexic)
2 Std. 10 Min
Piept de pui sous-vide
Pas d’évaluation
Plăcintă cu mere și coacăze negre
2 Std.
Cotlet de porc sous-vide
2 Std.
Tocăniță de cartofi cu carne de vită
1 Std. 10 Min
Mușchiuleț de porc cu varză murată și piure de cartofi
1 Std. 10 Min
Pâine neagră de secară
Pas d’évaluation
Orez Sichuan cu carne tocată și ulei de chilli
Pas d’évaluation
Pește în sos dulce-acrișor, cu orez
1 Std. 5 Min
Antricot de vită sous-vide
2 godz. 45 min
Risotto cu mere și suncă afumată
30 Min
Piept de rață sous-vide
Pas d’évaluation