Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 antricoate de vită, fără os (aprox. 450 g fiecare, 3-4 cm grosime, max. 14 cm lungime)
- 1300 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
oder 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1259 kJ / 300 kcal
- Protein
- 48 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 12 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6 g
- Ballaststoff
- 0 g
- Natrium
- 90 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sos de piper
30 dk
Cotlet de porc sous-vide
2h
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2 Std. 20 Min
Mușchiuleț de porc umplut și Piure de cartofi și țelină
55 Min
Rulouri de porc cu spanac
55 Min
Sos Bordelaise
55 Min
Piept de vită sous-vide
Keine Bewertungen
Pulpe de pui sous-vide
1sa 35 dk
Medalioane de vițel sous-vide
Keine Bewertungen
Supă thai cu crevete, Mere cu mirodenii
1 Std. 15 Min
Mousse de iaurt cu limetă și coulis de căpșune
Keine Bewertungen
Carne de vită în sânge, gătită sous-vide, cu sos Béarnaise
Keine Bewertungen