Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 50 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 30 g unt, nesărat sau sărat
- 2 linguriță sare
- 400 g dovleac plăcintar, curățat, semințele scoase, tăiat bucăți (2 cm)
- 20 g semințe de pin, crude
- 100 g ciuperci brune, proaspete, feliate (cca. 5 mm)
- 150 g frunze de spanac proaspăt
- 1200 g apă
- 250 g paste uscate, tip pappardelle
- 10 g fulgi de chilli
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1821 kJ / 435.3 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Kohlenhydrate
- 63.3 g
- Fett
- 14.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6.5 g
- Ballaststoff
- 5.8 g
- Natrium
- 1.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Borș rusesc
50 Min
Legume rădăcinoase gratinate
1sa
Conchiglie cu sos de conopidă
35 dk
Spaghettini cu ardei
50 Min
Pastilla cu rață, caise și semințe de pin
50 Min
Panzanella de iarnă
40 dk
Tagliatelle cu hribi
1sa
Ardei roșii sotați cu ceapă
25 Min
Penne cu mazăre, ciuperci și speck
30 Min
Rissotto cu ciuperci (fără alergeni)
1 godz. 20 min
Orez mediteranean, cu fructe de mare și chorizo
1 Std. 5 Min
Sos de legume pentru paste
40 dk