Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 50 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 30 g unt, nesărat sau sărat
- 2 linguriță sare
- 400 g dovleac plăcintar, curățat, semințele scoase, tăiat bucăți (2 cm)
- 20 g semințe de pin, crude
- 100 g ciuperci brune, proaspete, feliate (cca. 5 mm)
- 150 g frunze de spanac proaspăt
- 1200 g apă
- 250 g paste uscate, tip pappardelle
- 10 g fulgi de chilli
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1821 kJ / 435.3 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Kohlenhydrate
- 63.3 g
- Fett
- 14.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6.5 g
- Ballaststoff
- 5.8 g
- Natrium
- 1.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Spaghetti cu ton
40 Min
Ratatouille (ghiveci)
40 Min
Paste cu mazăre
35 Min
Fasole verde rumenită ușor
25 min
Somon cu tăiței din dovlecei
25 min
Tocăniță de legume cu mămăligă cremoasă
50 Min
Vinete sotate (200 g)
30 min
Supă cu zdrențe
45 min
Ciuperci la grătar cu dressing de avocado și pătrunjel
20min
Crevete cu paste și mazăre
40 Min
Pizza-curcubeu cu legume
1 Std. 40 Min
Penne cu mazăre, ciuperci și speck
30 min