
Geräte und Zubehör
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 4 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
Brioche
-
bread flour plus extra to dust210 g
-
eggs, large2
-
egg yolks from large eggs4
-
sugar30 g
-
glucose syrup (see Tip)1 ½ tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
whole milk15 g
-
salt½ tsp
-
butter, unsalted diced, chilled, plus extra to grease90 g
-
egg yolk from a large egg, whisked1
Fondue
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)85 g
-
Valrhona chocolate Manjari 64% dark chocolate (see Tip)30 g
-
whipping cream115 g
-
passion fruit purée60 g
-
apricot liqueur30 g
-
tropical fruit to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
533 kcal /
2230 kJ
Protein
11 g
Fett
27 g
Kohlenhydrate
62 g
Ballaststoff
15 g
Gesättigte Fettsäuren
15 g
Natrium
214 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Rezepte
Kanada
Kanada