Geräte und Zubehör
Karamelpudding
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
10 porties
Zutaten
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.70 g
-
water30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter koud, in stukken (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
melk1200 g
-
eieren2
-
maïzena (zetmeel)80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
5 g
Kalorien
1116 kJ /
267 kcal
Fett
11 g
Ballaststoff
0.1 g
Kohlenhydrate
38 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 Min
Bloementaartje met amandelcrème
1 Std. 10 Min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 Std. 40 Min
Kruiden- en citroenzout
1 Std.
Millefeuille met chocolade en karamel
Keine Bewertungen
Crème anglaise
15 Min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Keine Bewertungen
Toffees
2 Std.
Aardbeienpudding
2 Std. 10 Min
Hazelnootbavarois
6 Std. 40 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Chocolade rijstpudding
1 Std. 5 Min