Geräte und Zubehör
Karameltaart
Zubereitung 35 Min
Gesamt 3 Std. 50 Min
12 stuks
Zutaten
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room, 35% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
boter (indien mogelijk in één stuk)30 g
-
azijn1 el
Karameltaart
-
boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten120 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven200 g
-
eieren3
-
suiker80 g
-
melk120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bakpoeder (1 zakje)11 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
174.3 mg
Protein
4.4 g
Kalorien
1485.1 kJ /
358.7 kcal
Fett
19.4 g
Ballaststoff
0.6 g
Gesättigte Fettsäuren
11.7 g
Kohlenhydrate
40.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Soefganiots
2 Std.
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 Std. 15 Min
Profiteroles
2 Std.
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 Min
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Worteltaart
2 Std.
Aardbeienpudding
2 Std. 10 Min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 Std. 35 Min
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Peperkoek met Honing
Keine Bewertungen
Dim sum 'Sieuw mai'
Keine Bewertungen
Citroencake
2 Std.