Geräte und Zubehör
Frambozen-pistache cake
Zubereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 35 Min
6 porties
Zutaten
De pistache ganache (de dag ervoor)
-
slagroom300 g
-
witte chocolade in stukken150 g
-
pistachepasta30 g
Het taartdeeg (op de dag zelf)
-
boter in stukken50 g
-
suiker120 g
-
eieren (150 g hele eieren)3
-
acaciahoning50 g
-
fleur de sel1 snuifje
-
slagroom80 g
-
bakpoeder6 g
-
bloem150 g
-
pistachepasta50 g
-
frambozen (zie tip), en een beetje meer voor de afwerking120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
287.8 mg
Protein
11.3 g
Kalorien
3030.3 kJ /
725.2 kcal
Fett
42.2 g
Ballaststoff
2.5 g
Gesättigte Fettsäuren
24.7 g
Kohlenhydrate
73.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ouders verwennen
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rode en groene kerstkoekjes
2 Std. 20 Min
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1 Std. 10 Min
Paashaas macarons
Keine Bewertungen
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Drie soorten melk cake
2 Std.
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 Std. 50 Min
Pêche Melba
Keine Bewertungen
Venkelsapje
10 Min
Marsepein halve maan koekjes
30 Min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1 Std. 20 Min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15 Min
Karameltaart
3 Std. 50 Min