Geräte und Zubehör
Pavlova med bær
Zubereitung 30 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
12 porsjoner
Zutaten
Bringebærsaus
-
bringebær ferske eller frosne200 g
-
finkornet sukker100 g
-
sitronsaft20 g
Pavlova
-
sukker330 g
-
eggehviter ca 8 eggehviter, romtempererte250 g
-
kremotartari (vinstein)1 klype
-
hvit eddik1 ts
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 ts
-
maisstivelse2 ss
Bringebærkrem
-
kremfløte, 35 % fett600 g
-
bringebær ferske20 g
-
bær, blandet, ferske til pynt250 g
-
bær, blandet, ferske til pynt250 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
90.4 mg
Protein
4 g
Kalorien
1451 kJ /
345 kcal
Fett
18 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
11.4 g
Kohlenhydrate
43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Da. Nå. Alltid.
50 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Keine Bewertungen
Vegansk kokosnøttkake
Keine Bewertungen
Schiacciata (dessertpizza)
Keine Bewertungen
Scones med frukt
30 Min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Keine Bewertungen
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Keine Bewertungen
Appelsinkake med krydret sirup
Keine Bewertungen
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Keine Bewertungen
Sukkerfritt bananbrød
1 Std. 15 Min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Keine Bewertungen
Søtpotet Donuts
Keine Bewertungen
Gulrot- og eplekake
1 Std. 30 Min