Geräte und Zubehör
Temaki sushi
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
10 pieces
Zutaten
-
sushi rice200 g
-
water plus extra to soak530 g
-
rice vinegar2 tbsp
-
sugar3 tsp
-
sea salt1 tsp
-
medium raw prawns peeled and deveined10
-
nori sheets cut into halves5
-
carrot cut into julienne½
-
cucumber cut into julienne¼
-
avocado thinly sliced½
-
wasabi paste to serve
-
soy sauce to serve
-
Japanese pickled ginger to serve
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
384.3 mg
Protein
6.2 g
Kalorien
459.6 kJ /
109.4 kcal
Fett
1.4 g
Ballaststoff
1.5 g
Gesättigte Fettsäuren
0.2 g
Kohlenhydrate
16.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sushi salad
1 Std.
Pilaf with fragrant tarka
1 Std. 20 Min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 Std. 5 Min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Min
Poached eggs with blade cover
30 Min
Baguettes
3 Std. 45 Min
Broccoli stem falafel
25 Std. 40 Min
Three cheese pides
1 Std. 40 Min
CADA (4 ingredient muesli)
10 Min
Ciabatta olive sticks
2 Std. 5 Min
Lemonade
10 Min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min