Pina Colada Layer Cake
TM5 TM6

Pina Colada Layer Cake

4.3 (12 Bewertungen)

Zutaten

Cake Batter

  • non-stick cooking spray
  • 10 oz all-purpose flour
  • 2 ¼ tsp baking powder
  • ½ tsp salt
  • 11 ½ oz sugar
  • 6 oz unsalted butter, diced, room temperature
  • 3 large eggs
  • 1 tsp vanilla extract
  • 6 oz coconut milk
  • 2 oz rum
  • 1 oz unsweetened shredded coconut

Pineapple Filling

  • 20 oz canned crushed pineapple, drained
  • 2 oz sugar
  • 1 tbsp cornstarch

Frosting

  • 16 oz heavy whipping cream, chilled
  • 2 ½ oz confectioners sugar
  • 1 tsp vanilla extract
  • 1 tsp coconut extract

Assembly

  • fresh pineapple slices, to decorate
  • coconut flakes, to decorate
  • pineapple crown, to decorate (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
3598 kJ / 860 kcal
Protein
9.5 g
Kohlenhydrate
98.4 g
Fett
46.4 g
Gesättigte Fettsäuren
29.8 g
Ballaststoff
2.6 g
Natrium
313.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte