Geräte und Zubehör
Kartoffel- og svampesuppe
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 portioner
Zutaten
-
selleri skåret i mindre stykker50 g
-
gulerødder skåret i mindre stykker50 g
-
løg skåret i halve50 g
-
fed hvidløg2
-
smør, usaltet40 g
-
vand1200 g
-
kartofler skåret i tern400 g
-
Karl Johan-svamp, tørrede20 g
-
merian, frisk eller tørret1 tsk
-
grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)1
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
4 g
Kalorien
737 kJ /
176 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
2 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
50 års jubilæum
50 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Misosuppe med tofu
Keine Bewertungen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Keine Bewertungen
Vietnamesisk pho
Keine Bewertungen
Miso kyllinge suppe
Keine Bewertungen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Vichyssoise med pasta
35 Min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Keine Bewertungen
Aubergine cream soup
Keine Bewertungen
Kyllingelaksa
30 Min
Svampesuppe med vilde ris
Keine Bewertungen