Geräte und Zubehör
Rassolnik (syltet cornichonsuppe)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portioner
Zutaten
-
syltede agurker (cornichoner), skrællede og skåret i skiver200 g
-
gulerødder skåret i skiver100 g
-
løg skåret i kvarte100 g
-
vegetabilsk olie30 g
-
tomatpure70 g
-
kyllingehjerte300 g
-
perlebyg skyllet30 g
-
1000 g vandkyllingebouillon1000 g
-
salt½ tsk
-
kartofler skåret i tern (1 cm)300 g
-
peberkorn, sorte10
-
laurbærblad, tørret1
-
10 g persille, frisk, til serveringdild, frisk til servering10 g
-
creme fraiche til servering60 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
13 g
Kalorien
1137 kJ /
272 kcal
Fett
19 g
Ballaststoff
2.6 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
50 års jubilæum
50 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Misosuppe med tofu
Keine Bewertungen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Keine Bewertungen
Vietnamesisk pho
Keine Bewertungen
Miso kyllinge suppe
Keine Bewertungen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Vichyssoise med pasta
35 Min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Keine Bewertungen
Aubergine cream soup
Keine Bewertungen
Kyllingelaksa
30 Min
Svampesuppe med vilde ris
Keine Bewertungen