Geräte und Zubehör
Bulgur- og linsesuppe
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
4 portioner
Zutaten
-
løg skåret i halve100 g
-
fed hvidløg juster efter smag2 - 3
-
tomatpure40 g
-
smør, usaltet skåret i mindre stykker30 g
-
ris30 g
-
bulgur20 g
-
salt juster efter smag1 ½ - 1 ¾ tsk
-
chili, tørret i flager juster efter smag¼ tsk
-
vand stuetemperatur1475 g
-
mynte, tørret2 spsk
-
røde linser, tørret200 g
-
sort peber, stødt juster efter smag¼ tsk
-
citron skåret i kvarte1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
15 g
Kalorien
1660 kJ /
396.5 kcal
Fett
7.3 g
Ballaststoff
10.6 g
Kohlenhydrate
38 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
50 års jubilæum
50 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Misosuppe med tofu
Keine Bewertungen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Keine Bewertungen
Vietnamesisk pho
Keine Bewertungen
Miso kyllinge suppe
Keine Bewertungen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Vichyssoise med pasta
35 Min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Keine Bewertungen
Aubergine cream soup
Keine Bewertungen
Kyllingelaksa
30 Min
Svampesuppe med vilde ris
Keine Bewertungen