Geräte und Zubehör
Kalvebrisler med forårsløg
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std.
6 portioner
Zutaten
-
kalvebrisler1000 g
-
vand, koldt750 g
-
hvid eddike250 g
-
vand600 g
-
isterninger
-
fed hvidløg2
-
olivenolie30 g
-
forårsløg skåret i mindre stykker300 g
-
salt juster efter smag1 - 2 knivspidser
-
sort peber, stødt juster efter smag1 - 2 knivspidser
-
hvidvin100 g
-
fløde100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
25 g
Kalorien
2280 kJ /
545 kcal
Fett
45 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
50 års jubilæum
50 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50 Min
Kyllingebryst pizzaiola
55 Min
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 Min
Steak au Poivre (peberbøf)
Keine Bewertungen
Oksekødskofta med feta
Keine Bewertungen
Kaloriefattig lasagne
Keine Bewertungen
Bahn mi med kylling
Keine Bewertungen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Keine Bewertungen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Keine Bewertungen