Geräte und Zubehör
Sursøde spareribs
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portioner
Zutaten
-
ingefær skåret i tynde skiver10 g
-
vegetabilsk olie10 g
-
spareribs skåret i mindre stykker (ca. 5 cm)500 g
-
flormelis, ren tilføj efter smag50 g
-
risvin50 g
-
eddike50 g
-
soyasauce lys15 g
-
soyasauce mørk10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
33.1 mg
Protein
14.2 g
Kalorien
3193.5 kJ /
763.3 kcal
Fett
71.5 g
Ballaststoff
0.1 g
Gesättigte Fettsäuren
29.3 g
Kohlenhydrate
13.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
50 års jubilæum
50 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50 Min
Kyllingebryst pizzaiola
55 Min
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 Min
Steak au Poivre (peberbøf)
Keine Bewertungen
Oksekødskofta med feta
Keine Bewertungen
Kaloriefattig lasagne
Keine Bewertungen
Bahn mi med kylling
Keine Bewertungen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Keine Bewertungen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Keine Bewertungen