Geräte und Zubehör
Kylling med karamelliseret appelsin
Zubereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
4 portioner
Zutaten
-
løg, hvide halveret400 g
-
olivenolie40 g
-
kyllingebryst, med eller uden skind, uden ben og senefri, skåret i mindre stykker (4-5 cm)400 g
-
sød paprika1 tsk
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspidser
-
oliven, uden sten50 g
-
smør1 - 2 spsk
-
appelsin skrællet, kerner fjernet, skåret i skiver300 g
-
farin1 spsk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
710 mg
Protein
23 g
Kalorien
1658 kJ /
396 kcal
Fett
25 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
November
13 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50 Min
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 Min
Steak au Poivre (peberbøf)
Keine Bewertungen
Oksekødskofta med feta
Keine Bewertungen
Kaloriefattig lasagne
Keine Bewertungen
Bahn mi med kylling
Keine Bewertungen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Keine Bewertungen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Keine Bewertungen