Geräte und Zubehör
Suppe med blomkål og kikærter
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portioner
Zutaten
Søde kartofler og rødbeder
-
søde kartofler skåret i tynde skiver70 g
-
rødbeder skåret i tynde skiver70 g
-
olivenolie til at dryppe med
-
havsalt, flager til at smage til med
Suppe
-
skalotteløg (ca. 30 g), halveret1
-
fed hvidløg1
-
olivenolie30 g
-
blomkål skåret i buketter400 g
-
hvide kikærter, dåse drænet240 g
-
salt1 tsk
-
grøntsagsbouillon600 g
-
hvid peber, stødt1 knivspids
-
blandede frø til pynt2 spsk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1 mg
Protein
15 g
Kalorien
1460 kJ /
349 kcal
Fett
11 g
Ballaststoff
10.8 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
50 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
November
13 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Misosuppe med tofu
Keine Bewertungen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Keine Bewertungen
Vietnamesisk pho
Keine Bewertungen
Miso kyllinge suppe
Keine Bewertungen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Vichyssoise med pasta
35 Min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Keine Bewertungen
Aubergine cream soup
Keine Bewertungen
Kyllingelaksa
30 Min
Svampesuppe med vilde ris
Keine Bewertungen