Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g ciuperci proaspete, în amestec (de ex. gălbiori, hribi, Pleurotus...), curățate (vezi recomandarea)
- 150 g ceapă, tăiată felii (1 cm)
- 1500 g apă
- 1 linguriță sare
-
150
g oțet alb, 10%
oder 150 g oțet de mere - 10 g sare
- 10 g zahăr
- 4 foi de dafin, uscate
- 12 boabe de piper negru
- 4 lingurițe boabe de muștar
- 8 boabe de ienibahar
- Nährwerte
- pro 1 borcan
- Kalorien
- 348.2 kJ / 83.2 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Kohlenhydrate
- 14.5 g
- Fett
- 1.6 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 0.3 g
- Ballaststoff
- 3.4 g
- Natrium
- 1577.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Somon cu ierburi aromate, gătit la 50°C
Keine Bewertungen
Ruladă de carne
1sa 30 dk
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2 Std. 20 Min
Jeleu de struguri
Keine Bewertungen
Miel mediteraneean gătit lent
6 Std. 45 Min
Cartofi condimentați
1sa
Gin cu mure și boabe de ienupăr
10 Min
Tarte cu ceapă caramelizată și brânză de capră
1sa
Spată de miel la cuptor, cu fenicul și sos dulce-acrișor
5 Std. 15 Min
Chutney de ceapă roșie caramelizată
24h
Clătite din hrișcă, dulci sau sărate (fără alergeni)
35 dk
Ketchup
1 Std. 15 Min