Kompatible Versionen
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney) Metric
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Poached Pineapple
- 1 pineapple, fresh (approx. 710 g)
- water to fully submerge bags (not higher than the max fill level), plus extra for water bath
- 30 g lemon juice
- ice cube, for water bath
- 60 g sugar, to store pineapple
Pineapple Sherbet
- 395 g pineapple, fresh, skin and core removed, cut into pieces (2.5 cm)
- 395 g coconut cream
- 115 g sugar
- 200 g simple syrup (see Tip)
- ½ tsp citric acid
- ½ tsp xanthan gum
Butter Mochi
- 115 g vegan butter, room temperature, plus extra to grease
- 395 g sugar
- 340 g coconut cream
- 395 g coconut milk
- 200 g vegan egg substitute, e.g. JUST Egg
- ¾ tsp natural vanilla extract, pure
- 1 tsp baking powder
- ¾ tsp salt
- 450 g glutinous rice flour (mochi flour)
Coconut Powder
- 85 g coconut milk powder
- 30 g icing sugar
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3333.2 kJ / 796.7 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Kohlenhydrate
- 111.5 g
- Fett
- 36.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 28.2 g
- Ballaststoff
- 4.1 g
- Natrium
- 300.1 mg
Alternative Rezepte
Crêpes Suzette
1sa 20 dk
White chocolate and pistachio madeleines
4 Std. 35 Min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
20min
Dark Chocolate Cookies with Cream Cheese Filling
2h 30min
Whole Apple Jam
4 Std.
Peach and Almond Ice Cream
8 Std. 10 Min
Blackberry Port Granita
6 Std. 30 Min
Ais kepal gula melaka (shaved ice with palm sugar syrup)
20min
Deathly gravestone cake
2h 30min
Biscuits aux fruits confits (Candied Fruit Cookies)
1sa 20 dk
Steamed Scrambled Eggs
30 min
Blackberry Frozen Yogurt
12 godz. 5 min