Geräte und Zubehör
Hindistan Cevizi Yoğurdu
Zubereitung 15 Min
Gesamt 12 Std. 25 Min
8 kavanoz
Zutaten
-
Hindistan cevizi sütü yüksek yağlı (%17-%19), kullanmadan önce çalkalayın400 g
-
30 g agave şurubuşeker (optional)30 g
-
toz agar agar½ tk
-
Hindistan cevizi sütü (bk. öneriler), düşük yağlı (yakl.%1)400 g
-
yoğurt mayası (bk. öneriler)2 g
-
su250 g
-
limon suyu (yaklaşık ½ limon) (bk. Öneriler)30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 kavanoz
Natrium
31 mg
Protein
1.8 g
Kalorien
792.9 kJ /
189.5 kcal
Fett
9.7 g
Ballaststoff
0.3 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
23.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM6 MODLARIYLA TEMEL TARİFLER
8 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Kapari, Zeytin ve Domates Soslu Spagetti
25 Min
Meksika Fasulyeli Quesadilla ve Guacamole
45 Min
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55 Std.
Vegan Çedar Peyniri
3 Std. 10 Min
Yumurtalı Glütensiz Makarna
1 Std. 45 Min
Fındık ve Badem Ezmeli Granola
40 Min
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Keine Bewertungen
Yumurtalı Tam Buğday Makarna
1 Std. 40 Min
Glütensiz, Elma ve Cevizli Ekmek
1 Std. 30 Min
Meksika Fasulyesi ve Köz Mısırlı Salata
40 Min
Buzlu Matcha Latte
5 Min
Kereviz Saplı Shot
5 Min