Geräte und Zubehör
Klippekrans
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
20 porsjoner
Zutaten
-
2 ts tørrgjærfersk gjær25 g
-
sukker120 g
-
melk400 g
-
smør delt i fire biter100 g
-
kardemomme, malt2 ts
-
hvetemel700 g
-
salt½ ts
Smør og kanel fyll
-
smør romtemperert100 g
-
sukker4 ss
-
kanel, malt2 ss
-
hvetemel til å rulle ut deigen
-
egg1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
74.3 mg
Protein
5.2 g
Kalorien
1065.7 kJ /
254.7 kcal
Fett
9.5 g
Ballaststoff
1.8 g
Gesättigte Fettsäuren
5.7 g
Kohlenhydrate
37.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Norske matretter med Thermomix®
55 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Keine Bewertungen
Vegansk kokosnøttkake
Keine Bewertungen
Schiacciata (dessertpizza)
Keine Bewertungen
Scones med frukt
30 Min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Keine Bewertungen
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Keine Bewertungen
Appelsinkake med krydret sirup
Keine Bewertungen
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Keine Bewertungen
Sukkerfritt bananbrød
1 Std. 15 Min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Keine Bewertungen
Søtpotet Donuts
Keine Bewertungen
Gulrot- og eplekake
1 Std. 30 Min