Geräte und Zubehör
Barbecue spareribs
Zubereitung 50 Min
Gesamt 26 Std. 15 Min
4 portioner
Zutaten
-
vand1500 g
-
spareribs skåret i stykker (ca. 6 ribben pr. stykke)2000 g
-
fed hvidløg2
-
barbecuesauce (se tip)500 g
-
øl efter eget valg120 g
-
ahornsirup, ren110 g
-
æblecidereddike60 g
-
sød paprika2 spsk
-
spidskommen, stødt1 spsk
-
salt, røget (se tip)1 tsk
-
farin1 spsk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1187.6 mg
Protein
111.8 g
Kalorien
4520.9 kJ /
1076.4 kcal
Fett
49.2 g
Ballaststoff
6.1 g
Gesättigte Fettsäuren
19.7 g
Kohlenhydrate
46.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Barbecue
35 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50 Min
Kyllingebryst pizzaiola
55 Min
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 Min
Steak au Poivre (peberbøf)
Keine Bewertungen
Oksekødskofta med feta
Keine Bewertungen
Kaloriefattig lasagne
Keine Bewertungen
Bahn mi med kylling
Keine Bewertungen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Keine Bewertungen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Keine Bewertungen