Geräte und Zubehör
Saleuri cu șuncă și ierburi
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
24 bucăți
Zutaten
-
aluat de foietaj, congelat 2 foi1 ambalaj
-
frunze de cimbru proaspăt6 fire
-
frunze de pătrunjel proaspăt12 fire
-
frunze de busuioc proaspăt16
-
brânză Gruyère cuburi155 g
-
șuncă de Parma feliile separate115 g
-
ou mare (63-73 g)1
-
apă1 linguriță
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 bucată
Natrium
120 mg
Protein
3 g
Kalorien
255 kJ /
61 kcal
Fett
5 g
Ballaststoff
0 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cadouri
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Cozonac
5 Std.
Cremă de fructe de pădure
20 Min
Smoothie tropical cu căpșune
5 Min
Gogoși marocane
2 Std. 45 Min
Miel de Paște cu migdale
2 Std. 45 Min
Lipii grecești
1 Std. 15 Min
Rulade mediteraneene de curcan
45 Min
Bezele cu vanilie
2 Std. 15 Min
Fursecuri cu vișine și cocos
35 Min
Chec marmorat
2 Std.
Rulouri cu stafide sultanine, măr și budincă
2 Std. 40 Min
Langoș
1 Std. 55 Min