Geräte und Zubehör
Blåbærboller
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 25 Min
16 stykker
Zutaten
Dough
-
20 g fersk gjær, smuldrettørrgjær2 ts
-
egg, medium2
-
sukker110 g
-
melk100 g
-
hvetemel, fint370 g
-
smør, usaltet myknet50 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 ts
-
havsalt1 klype
Filling and Assembly
-
blåbær, frosneblåbær250 g
-
sukker70 g
-
hvetemel pluss ekstra til dryssing30 g
-
egg, medium til pensling1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stykke
Protein
5 g
Kalorien
765 kJ /
182 kcal
Fett
4 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
32 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Australsk brunsj
9 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Keine Bewertungen
Vegansk kokosnøttkake
Keine Bewertungen
Schiacciata (dessertpizza)
Keine Bewertungen
Scones med frukt
30 Min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Keine Bewertungen
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Keine Bewertungen
Appelsinkake med krydret sirup
Keine Bewertungen
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Keine Bewertungen
Sukkerfritt bananbrød
1 Std. 15 Min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Keine Bewertungen
Søtpotet Donuts
Keine Bewertungen
Gulrot- og eplekake
1 Std. 30 Min