Geräte und Zubehör
Beef Stew with Cauliflower Mash
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std.
6 portions
Zutaten
Cauliflower Mash
-
cauliflower cut in florets (2-3 cm)800 g
-
garlic cloves2
-
milk50 g
-
rock salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 tsp
-
butter25 g
-
Parmesan cheese grated25 g
Beef Stew
-
yellow onions cut in quarters200 g
-
garlic cloves10 g
-
olive oil30 g
-
beef chuck cut in pieces (3 cm x 3 cm)700 g
-
vegetable stockbeef stock200 g
-
cranberry juice, no sugarred wine200 g
-
carrots cut in slices (1 cm)250 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
tomato paste80 g
-
dried bay leaves3
-
rock salt adjust to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper adjust to taste2 tsp
-
all purpose flour1 tbsp
-
button mushrooms cut in quarters150 g
-
potatoes cut in cubes (3 cm x 3 cm)200 g
-
fresh flat-leaf parsley (optional) leaves only, chopped6 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1949 mg
Protein
40 g
Kalorien
1932 kJ /
462 kcal
Fett
15 g
Ballaststoff
9 g
Gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
49 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Christmas Together
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 Min
Cooking White Rice
25 Min
Lemon Garlic White Rice
35 Min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15 Min
Steamed Meatballs
30 Min
Braised Rice Wine Fish
20 Min
Seafood rice
1 Std. 15 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50 Min
Steamed Pepper Chicken
1 Std. 45 Min
Ginger Pork
25 Min
Meat Sauce
1 Std. 45 Min