Geräte und Zubehör
Homemade Chicken Stock
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
Chicken Stock
-
carrot medium, peeled and quartered1
-
onion medium, quartered1
-
celery sliced2 stalks
-
free range chicken, bone in, skin on in pieces (thighs, breast)600 - 750 g
-
water to cover (not higher than max. fill mark)
-
salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
thyme leaf, fresh5 sprigs
-
rosemary, fresh1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
482.7 mg
Protein
21.8 g
Kalorien
1071.5 kJ /
256.1 kcal
Fett
16.9 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Kohlenhydrate
3.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
O Canada
20 Rezepte
Kanada
Kanada
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Steamed Scallion Rolls
3 Std.
Cooking White Rice
25 Min
Confit garlic
15 Min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, using modes)
30 Min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 Min
Basic Chicken Stock
1 Std. 10 Min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2 Std. 30 Min
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2 Std.
Sautéed leeks (200 g)
15 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min