Geräte und Zubehör
Stir-fry Chayote
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
shallots40 g
-
garlic cloves20 g
-
chayote peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube150 g
-
red curly chillies cut in diagonal slices20 g
-
galangal bruised2 cm
-
fresh bay leaves2
-
dried shrimp soaked to soften25 g
-
cooking oil20 g
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
821 mg
Protein
6 g
Kalorien
511 kJ /
122 kcal
Fett
6 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Salted Vegetables Duck Soup
2 Std. 5 Min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 Std. 10 Min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 Std. 40 Min
Umami Soup
1 Std. 20 Min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 Min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 Min