Geräte und Zubehör
Tunesische Chorba
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
ui doormidden gesneden1
-
knoflookteentjes2
-
verse koriander met stengels (waarvan 4 gehakt)14 takjes
-
olijfolie20 g
-
karwij, gemalen1 afgestreken tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 afgestreken tl
-
Ras el Hanout1 afgestreken tl
-
kippenborstfilet in reepjes gesneden200 g
-
tomaat gesneden in dobbelstenen1
-
tomatenpuree30 g
-
zout½ tl
-
water800 g
-
gerstgriesmeel tchicha type (zie tips)250 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt200 g
-
citroensap (optional)10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
471 mg
Protein
31 g
Kalorien
2705 kJ /
638.8 kcal
Fett
8.3 g
Ballaststoff
8 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
104.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ramadan
20 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sate Ayam
1 Std. 30 Min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Keine Bewertungen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 Min
Simit - Turkse sesam bagel
2 Std. 10 Min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 Std.
Slasapje
Keine Bewertungen
Batbout met kaas
30 Min