Geräte und Zubehör
Tunesische Chorba
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
ui doormidden gesneden1
-
knoflookteentjes2
-
verse koriander met stengels (waarvan 4 gehakt)14 takjes
-
olijfolie20 g
-
karwij, gemalen1 afgestreken tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 afgestreken tl
-
Ras el Hanout1 afgestreken tl
-
kippenborstfilet in reepjes gesneden200 g
-
tomaat gesneden in dobbelstenen1
-
tomatenpuree30 g
-
zout½ tl
-
water800 g
-
gerstgriesmeel tchicha type (zie tips)250 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt200 g
-
citroensap (optional)10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
471 mg
Protein
31 g
Kalorien
2705 kJ /
638.8 kcal
Fett
8.3 g
Ballaststoff
8 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
104.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ramadan
20 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Keine Bewertungen
Russische salade
Keine Bewertungen
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Engelse brunch
Keine Bewertungen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Vegan Oesterzwam Soep
40 Min
Harira
7 Std.
Koreaanse Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Avocadosap met dadels
5 Min
Batbout met kaas
30 Min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min