Geräte und Zubehör
Basmati Pilavı
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 porsiyon
Zutaten
Pilav
-
pirinç, basmati cinsi300 g
-
su oda sıcaklığında700 g
-
zeytinyağı1 yk
-
tuz (bk. Öneriler)¾ tk
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 4 porsiyon
Natrium
1787.4 mg
Protein
21.3 g
Kalorien
5080.8 kJ /
1214.3 kcal
Fett
15.5 g
Ballaststoff
3.9 g
Gesättigte Fettsäuren
2.5 g
Kohlenhydrate
240 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Çorba ve Pilavlar
25 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Meyve Soslu, Lor ve İrmikli Gnocchi
Keine Bewertungen
Kızarmış Ekmekler Üstünde Kuşkonmaz Kreması ve Yumurta
1 Std.
Sotelenmiş Kuşkonmaz
20 Min
Sotelenmiş Kabak (300 g)
15 Min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 Min
Haşlanmış Pirinç
25 Min
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45 Min
Kestane, Mantar ve Turna Yemişli Kiş
1 Std.
Ton Balıklı Makarna Salatası
35 Min
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5 Std. 20 Min
Buharda Pişmiş Somon
30 Min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 Min