Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 180 g dovlecel, bucăți (4 cm)
- 50 g ceapă, sferturi
- 1 cățel de usturoi
- 40 g unt nesărat, bucăți
- 40 g ulei de măsline
- 320 g orez pentru risotto
- 70 g vin alb
-
1
cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
oder 1 linguriță concentrat pastă de legume - 680 g apă
- ½ linguriță sare de mare
- ¼ linguriță piper negru măcinat
- 75 g brânză feta, cuburi (1 cm)
- 6 frunze busuioc proaspăt, mărunțit fin
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 2163 kJ / 517 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Kohlenhydrate
- 66.5 g
- Fett
- 23.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Budincă de griș
15 Min
Cheesecake cu dovleac
6 godz. 45 min
Supă de broccoli și brânză Stilton
30min
Sparanghel cu sos Romesco
30min
Unt de dovleac
Keine Bewertungen
Sauté de sparanghel
15 Min
Risotto cu ciuperci și spanac
55 Min
Spaghete cu pui, busuioc și ardei roșii copți
35 min
Paste cu lămâie
35 min
Ton cu sos de roșii, capere și măsline
25min
Rață cu sos de mure și piure de țelină
40min
Paste Orecchiette cu pesto de avocado
35 min