Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 180 g dovlecel, bucăți (4 cm)
- 50 g ceapă, sferturi
- 1 cățel de usturoi
- 40 g unt nesărat, bucăți
- 40 g ulei de măsline
- 320 g orez pentru risotto
- 70 g vin alb
-
1
cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
oder 1 linguriță concentrat pastă de legume - 680 g apă
- ½ linguriță sare de mare
- ¼ linguriță piper negru măcinat
- 75 g brânză feta, cuburi (1 cm)
- 6 frunze busuioc proaspăt, mărunțit fin
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 2163 kJ / 517 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Kohlenhydrate
- 66.5 g
- Fett
- 23.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Mămăligă cremoasă
25 Min
Paste cu lămâie
35 Min
Mac and cheese ușor
40min
Ragù de vită cu paste
30 Min
Fettucine cu roșii deshidratate la soare și ciuperci
35 Min
Paste Orzo cu lămâie
40min
Pizza cu blat din conopidă
1h 20min
Tocăniță de pui cu mazăre
1h 15min
Risotto cu cartofi dulci, nuci pecan și brânză albastră
30 Min
Risotto cu ciuperci și spanac
55 min
Supă cu tăieței
1 Std. 30 Min
Cuburi rumenite de carne de pui
15min