Geräte und Zubehör
Fish Stock
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
1315 g
Zutaten
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)300 - 500 g
-
salt or to taste1 tsp
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns6
-
Spanish onions cut into pieces300 - 350 g
-
carrots peeled200 g
-
fennel bulb cut in 41
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1315 g
Natrium
3636.4 mg
Protein
133.5 g
Kalorien
3942.5 kJ /
942.3 kcal
Fett
32.1 g
Ballaststoff
6.3 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
32.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Browning Beef Strips
Keine Bewertungen
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1 Std.
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 Std.
Chunky Guacamole
10 Min
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Buckwheat Crêpes
45 Min
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 Min
Steamed White Bread
2 Std.
Miso soup and sake seafood with rice
1 Std. 5 Min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 Min
Greek cabbage salad
5 Min