Rød karry med and

Rød karry med and

Keine Bewertungen
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portioner

Zutaten

  • risnudler, tørret
    100 g
  • vand til iblødsætning
  • vegetabilsk olie
    20 g
  • løg halverede og derefter skåret i skiver (0,5 cm)
    200 g
  • rød chili, frisk (ca. 20 g), skåret i skiver, plus ekstra, skåret i skiver, til pynt
    1 - 2
  • rød karrypasta (se tip)
    80 - 90 g
  • blandede grøntsager (blomkålsbuketter, knoldselleri, græskar, porre osv.), skåret i stykker (2 cm)
    300 g
  • shiitake svampe, friske skåret i skiver
    50 g
  • vand
    600 g
  • fiskesauce
    2 spsk
  • kokosmælk
    250 g
  • andefileter
    2
  • salt til krydring
  • sort peber, stødt til krydring
  • spiselige blomster (optional)

Schwierigkeitsgrad

aufwändig


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 1086 mg
Protein 24 g
Kalorien 1905 kJ / 455 kcal
Fett 19 g
Ballaststoff 5 g
Gesättigte Fettsäuren 11 g
Kohlenhydrate 41 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen

Alle anzeigen