Geräte und Zubehör
Gluten free focaccia bread
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
12 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
blanched almond55 g
-
gluten free cornflour220 g
-
gluten free plain white flour110 g
-
dried instant yeast or 25 g fresh yeast2 ½ tsp
-
white sugar2 tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
sea salt2 tsp
-
water310 - 350 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
rock salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
488.2 mg
Protein
3.8 g
Kalorien
603.2 kJ /
144.2 kcal
Fett
5.1 g
Ballaststoff
3.1 g
Gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Kohlenhydrate
22.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gluten free baking
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Gluten free shortbread
1 godz. 35 min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 godz. 35 min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
40 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55 min
Muffin pan chorizo frittatas
30 min
Community fave brown rice salad
55 min
Gluten free cinnamon doughnuts
25 min
Gluten free bread rolls
2 godz. 30 min
Quick strawberry dessert
5 min
Gluten free pizza dough
2 godz.