Gluten free focaccia bread

Gluten free focaccia bread

4.6 19 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
12 portions

Zutaten

  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    20 g
  • blanched almond
    55 g
  • gluten free cornflour
    220 g
  • gluten free plain white flour
    110 g
  • dried instant yeast or 25 g fresh yeast
    2 ½ tsp
  • white sugar
    2 tsp
  • xanthan gum
    2 tsp
  • sea salt
    2 tsp
  • water
    310 - 350 g
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • rock salt
    1 tsp

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 144.2 kcal / 603.2 kJ
Protein 3.8 g
Fett 5.1 g
Kohlenhydrate 22.6 g
Ballaststoff 3.1 g
Gesättigte Fettsäuren 0.5 g
Natrium 488.2 mg

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