Geräte und Zubehör
Number Cake
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
16 portions
Zutaten
Icing
-
sugar250 g
-
heavy cream, 35% fat50 g
-
white chocolate for cooking, small pieces or callets180 g
-
unsalted butter cut in pieces, room temperature50 g
-
mascarpone100 g
Whipped Cream
-
heavy cream, 35% fat chilled400 g
-
stabilizer for whipping cream15 g
Cake and Decoration
-
unsalted butter cut into pieces, room temperature, plus extra to grease250 g
-
all-purpose flour plus extra to dust350 g
-
sugar150 g
-
brown sugar100 g
-
vanilla extract, natural1 ½ tsp
-
large eggs6
-
whole milk200 g
-
baking powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
mixed fruits, fresh to garnish500 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
104 mg
Protein
7 g
Kalorien
2378.1 kJ /
568.4 kcal
Fett
33.8 g
Ballaststoff
1.2 g
Gesättigte Fettsäuren
20.4 g
Kohlenhydrate
61.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5 Min
Mango Sorbet
5 Min
Barbecued pork ribs
28 Std. 10 Min
Flan Pudding
3 Std.
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15 Min
Summer Breeze Pineapple Pound Cake
1 Std. 10 Min
Olive oil cake (Pompes à l'huile)
3 Std.
Golden Spiced Turkey Kefta
30 Min
French Toast with Vanilla Sabayon
20 Min
Mango sorbet
2 Min
Mantao
1 Std.
Go-To Pizza Dough
1 Std.