Geräte und Zubehör
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
8 pieces
Zutaten
-
onion quartered80 g
-
rapeseed oil plus extra for frying20 g
-
white bread, slightly stale50 g
-
milk50 g
-
medium egg1
-
pork meat pieces, sinew free (e.g. shoulder), cut into 3 cm pieces, slightly frozen (see tip)500 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram½ - 1 tsp
-
mustard1 tsp
-
panko breadcrumbs for coating (approx. 50 g)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
231.9 mg
Protein
12.4 g
Kalorien
932.9 kJ /
223 kcal
Fett
16.9 g
Ballaststoff
0.4 g
Gesättigte Fettsäuren
5.5 g
Kohlenhydrate
4.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Polish Favourites
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 Std.
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 Std. 20 Min
Placki
40 Min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3 Std. 10 Min
Faworki (crostoli)
2 Std.
Liver Cake
1 Std. 50 Min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 Std. 20 Min
Strawberry Tiramisu
5 Std. 20 Min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 Min
Polish Doughnuts (Pączki)
1 Std. 20 Min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45 Min