Geräte und Zubehör
Hel kylling med tabbouleh
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portioner
Zutaten
-
salt
-
sort peber, stødt
-
timian, tørret
-
kylling1
-
bulgur150 g
-
vand250 g
-
1 terning grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon1 tsk
-
citron kun friskpresset juice1
-
persille, frisk10 g
-
mynteblad, frisk20 g
-
skalotteløg50 g
-
olivenolie30 g
-
tomater, modne i tern2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
255 mg
Protein
69 g
Kalorien
4002 kJ /
956 kcal
Fett
60 g
Ballaststoff
7 g
Gesättigte Fettsäuren
16 g
Kohlenhydrate
36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mad i Air-fryer
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50 Min
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 Min
Steak au Poivre (peberbøf)
Keine Bewertungen
Oksekødskofta med feta
Keine Bewertungen
Kaloriefattig lasagne
Keine Bewertungen
Bahn mi med kylling
Keine Bewertungen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Keine Bewertungen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Keine Bewertungen