Geräte und Zubehör
Frambuaz ve Fesleğenli Sangria
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
10 bardak
Zutaten
-
şeker150 g
-
su250 g
-
fesleğen, taze sunum için ekstra fesleğen8 filiz
-
limon (1 limon ikiye bölünmüş, 1 limon dilimlenmiş)2
-
180 g dondurulmuş frambuazframbuaz180 g
-
maden suyu, gazlı soğuk500 g
-
beyaz şarap (75 cl), soğutulmuş1 şişe
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 bardak
Protein
0.5 g
Kalorien
553.9 kJ /
132.4 kcal
Fett
0.2 g
Ballaststoff
1.5 g
Kohlenhydrate
20.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Hindistan Cevizli Dondurma
10 Std. 20 Min
Kızarmış Ekmek ve Domatesli İtalyan Salatası
30 Min
Elmalı Pirinç Muhallebisi
Keine Bewertungen
Frambuazlı Mojito Mokteyl
10 Min
Çilekli Fesleğenli Dondurma
10 Min
Chia Tohumlu Hurma Çayı
25 Min
Matchalı Smoothie Kasesi
5 Min
Bellini Kokteyl
5 Min
Karides Sote
10 Min
Limon Granita
15 Min
Körili Tavuk ve Elmalı Salata
Keine Bewertungen
Şarap Soslu Midye (Mussels Marinière)
Keine Bewertungen