Geräte und Zubehör
Curry Ketchup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 jars
Zutaten
-
pickles cut into pieces6 oz
-
yellow onions halved6 oz
-
unsalted butter2 oz
-
sugar1 ½ oz
-
curry powder (1.5 oz) (e.g. Zanzibar, Madras or hot curry powder)4 heaping tbsp
-
crushed tomatoes (approx. 30 oz)1 can
-
tomato ketchup18 oz
-
tomato purée (concentrated)2 ½ oz
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
sambal oelek2 tsp
-
1 beef stock cubebeef stock paste, homemade1 heaping tsp
-
fruit vinegar1 oz
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 jar
Protein
8 g
Kalorien
1725 kJ /
411 kcal
Fett
14 g
Ballaststoff
6 g
Kohlenhydrate
58 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The basic cookbook
177 Rezepte
Kanada
Kanada
The Basic Cookbook
176 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Tomato Ketchup
1 Std. 15 Min
Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Buttercream Frosting
5 Min
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3 Std.
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
55 Min
Jambalaya, Spicy Soup and Fruit Crumble
1 Std. 45 Min
Chocolate Decadence Muffins
1 Std.
Key Lime Pie
4 Std. 40 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Angel Food Cake
1 Std. 10 Min
Potato Rolls
3 Std. 25 Min