Geräte und Zubehör
Scamorza Peynirli ve Bal Kabaklı Tagliatelle
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
Scamorza peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)70 g
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)70 g
-
soğan ikiye bölünmüş80 g
-
kereviz sapı parçalara bölünmüş (3-4 cm)60 g
-
havuç parçalara bölünmüş (3 cm)60 g
-
zeytinyağı40 g
-
bal kabağı parçalara bölünmüş (3 cm)270 g
-
su1000 g
-
tuz1 ½ tk
-
tarçın, toz½ tk
-
karabiber¾ tk
-
kurutulmuş, tagliatelle makarna300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
415.6 mg
Protein
20.2 g
Kalorien
2236.8 kJ /
534.6 kcal
Fett
20.3 g
Ballaststoff
5 g
Gesättigte Fettsäuren
7.4 g
Kohlenhydrate
68.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Keine Bewertungen
Kale Lahanalı ve Elmalı Kinoa Salatası
40 Min
Kuşkonmaz, Brokoli ve Mantarlı Pilav
50 Min
Yavaş Pişirilmiş Osso Buco ve Safranlı Risotto
4 Std. 30 Min
Vejetaryen Pizza
1 Std. 40 Min
Baklava Cheesecake
3 Std. 30 Min
Dattel Köri Dip
1 Std. 5 Min
Ispanak ve Bademli Pesto
10 Min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1 Std. 5 Min
Deniz Mahsullü Pilav (Arroz de Marisco)
Keine Bewertungen
Bonfile ve Meksika fasulyeli Tex-Mex Tortilla
1 Std. 20 Min
Mozzarella Peynirli ve Domatesli Omlet
30 Min