Geräte und Zubehör
Portakal Soslu Armutlar
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
3 porsiyon
Zutaten
-
portakal suyu taze sıkılmış240 g
-
portakal kabuğu şeritler halinde soyulmuş, sadece turuncu kısımları10 g
-
maden suyu200 g
-
60 g subeyaz şarap60 g
-
½ tk toz tarçınçubuk tarçın1
-
armut kabukları soyulmuş, ikiye bölünmüş, çekirdekleri çıkarılmış, yakl. 3 adet armut (Santa Maria cinsi)380 g
-
şeker60 g
-
dondurma, vanilyalı300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
86.1 mg
Protein
4.7 g
Kalorien
1733.7 kJ /
414.4 kcal
Fett
11.3 g
Ballaststoff
5.6 g
Gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
73.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Hindistan Cevizi Sütlü Pilav ve Körili Tavuk
1 Std. 50 Min
Kırmızı Şarapta Yavaş Pişirilmiş Armut
Keine Bewertungen
Gazpacho
10 Min
Bearnez Sos
15 Min
Sabayon
15 Min
Karışık Kuruyemişli Müsli
25 Min
Kremalı Fransız Salata Sosu
5 Min
Temaki Sushi
1 Std.
Kahveli Trüf Çikolata
2 Std. 50 Min
Soya Fasulyesi ve Pirinç Unlu Glütensiz Ekmek
Keine Bewertungen
Spagetti Carbonara
40 Min
Patates Çorbası
30 Min