Geräte und Zubehör
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Zubereitung 35 Min
Gesamt 6 Std. 10 Min
12 stuk
Zutaten
Witte chocoladebotercrème - basis
-
witte chocolade kleine stukjes of callets150 g
-
room, min. 30% vet250 g
Frambozenvulling
-
300 g diepgevroren frambozenframbozen300 g
-
suiker30 g
Crumble
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur, in stukken80 g
-
grof rietsuiker70 g
-
bloem80 g
Soezendeeg
-
water250 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken90 g
-
suiker10 g
-
zout½ tl
-
bloem150 g
-
eieren4
Witte chocoladecrème
-
mascarpone gekoeld, in stukken verdeeld250 g
Montage
-
poedersuiker (optional) om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
219.5 mg
Protein
6.8 g
Kalorien
1894.5 kJ /
452.8 kcal
Fett
32.2 g
Ballaststoff
2.2 g
Gesättigte Fettsäuren
19.1 g
Kohlenhydrate
35.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Keine Bewertungen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Keine Bewertungen
Vegan Burgers
Keine Bewertungen
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Groene biscuittaart
Keine Bewertungen
Beef Wellington
10 Std. 10 Min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Keine Bewertungen
Wit Brood
Keine Bewertungen
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Keine Bewertungen