Geräte und Zubehör
Gyoza met kip en knoflook
Zubereitung 30 Min
Gesamt 45 Min
12 stuk
Zutaten
-
bloem180 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
warm water100 g
-
20 g sesamolieolijfolie20 g
-
zout½ theelepel
-
20 g olijfolieolie20 g
-
teentje knoflook1
-
250 g kippenborst filet, zonder vel, in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapierkippendij, zonder been en zonder vel in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
witte wijn50 g
-
blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)1
-
citroensap, vers geperst25 g
-
water80 - 100 g
-
1 - 2 eetlepels olijfoliesesamolie1 - 2 eetlepels
-
verse peterselie3 - 5 takjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
10.5 mg
Protein
5.7 g
Kalorien
683.6 kJ /
163.4 kcal
Fett
8.7 g
Ballaststoff
0.6 g
Gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
14.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 Min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Volcano Steak Burgers
Keine Bewertungen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Keine Bewertungen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Pizza Diavola
Keine Bewertungen
Aardappelpuree en merguez
Keine Bewertungen
Geluksbal-raketspiezen
Keine Bewertungen
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Keine Bewertungen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Pico de Gallo
Keine Bewertungen
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 Min